Computerproblemen

Automation support

Heeft u computerproblemen? Wij helpen u graag verder met een gepaste oplossing.

Heeft u dat ook wel eens … 

een pc die niet vooruit te branden is
een pc vol virussen of spyware
een pc die steeds vastloopt
u wilt graag op meerdere plekken in huis internet
u wilt uw kostbare gegevens graag beveiligen
wéér geen internetverbinding
u wilt een nieuwe pc maar weet niet hoe en wat
uw pc heeft te weinig mogelijkheden

Al deze zaken en nog veel meer kunnen wij voor u verzorgen. Dit kan bij u thuis of u levert uw computer bij ons af. Wij proberen de problemen zo ver dat binnen ons vermogen ligt zo goed en snel mogelijk op te lossen.

Wij doen niet moeilijk over prijzen, alle door ons verrichte werkzaamheden hebben één prijs. U betaalt € 30,00 per uur (excl. BTW.). Geen voorrijkosten in Grubbenvorst. Buiten Grubbenvorst betaalt u binnen een straal van 10 km € 11,50,- daarbuiten € 0,20 per km extra.

 

Al deze zaken en nog veel meer kunnen wij voor u verzorgen. Dit kan bij u thuis of u levert uw computer bij ons af. Wij proberen de problemen zo ver dat binnen ons vermogen ligt zo goed en snel mogelijk op te lossen.

Wij doen niet moeilijk over prijzen, alle door ons verrichte werkzaamheden hebben één prijs. U betaalt € 31,00 per uur (excl. BTW.). Geen voorrijkosten in Grubbenvorst. Buiten Grubbenvorst betaalt u binnen een straal van 10 km € 11,50,- daarbuiten € 0,20 per km extra.

 

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN:

Met het aangaan van een overeenkomt tot herinstallatie/optimalisatie/reparatie/onderhoud/aanschaf nieuwe producten, gaat u akkoord met de voorwaarden zoals ze hier zijn gesteld. U dient tevens akkoord te gaan met de licentieovereenkomsten van de te installeren software.

PERSOONLIJKE DATA
Tijdens de herinstallatie wordt er met grote zorg omgegaan met uw persoonlijke bestanden. Aangezien de kans altijd aanwezig is dat er iets fout gaat, kan Automation Support niet aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van verlies van data. U doet er daarom verstandig aan vooraf zelf een back-up te maken van uw persoonlijke data.

OMSCHRIJVING
Indien u dat wenst ontvangt u na afloop een opgemaakte omschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden.

VOORRIJKOSTEN
Binnen Grubbenvorst hanteren wij geen voorrijkosten. Buiten Grubbenvorst rekenen wij
€ 11,50 in een straal van 10 km. Voor elke km meer € 0,30.

KOSTEN EN BETALING
De kosten van de werkzaamheden van Automation Support zijn elders op deze site te lezen. Betaling via een factuur achteraf.

SERVICE
Een correcte installatie van Windows hangt af van een groot aantal, soms vooraf onvoorspelbare, factoren. Is er als gevolg van de werkzaamheden een probleem ontstaan, dan wordt deze waar mogelijk kosteloos voor u opgelost of voor een passende oplossing gezocht. Bij alle overige problemen zal, in alle redelijkheid, tussen beide partijen een oplossing worden gezocht.

AANSPRAKELIJKHEID
Ondergetekende kan verder op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enige schade als gevolg van verlies van persoonlijke data, reeds aanwezige defecten aan soft- en/of hardware of overige onvoorziene gevallen als gevolg van de herinstallatie of de tijdens de herinstallatie geïnstalleerde software.
Het gebruik van de informatie en tips op de website is geheel op eigen risico. Ondergetekende kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade aan hardware, software, (persoonlijke) data en/of andere onvoorziene omstandigheden als gevolg van het gebruik van deze informatie.

VERTROUWELIJKHEID
Met de tijdens de werkzaamheden verkregen informatie wordt in alle vertrouwelijkheid omgegaan.

Mei 2005

Automation Support
René van der Sanden

Een goede virusscanner:
Bittere noodzaak!

 

Wij kunnen deze voor u installeren. Kosten:
LICENTIE VOOR 1 JAAR € 27,50 incl btw.

 

G Data Internet Security

 

Beste koop volgens digitale consumentengids februari 2016

 

G Data Internet Security houdt een oogje in het zeil voor u, voor betere gegevensbeveiliging en een goed gevoel. Met de beste beveiliging tegen virussen, keyloggers en trojanen en een krachtige firewall. Zo bent u het best beschermd tegen alle gevaren zoals phishing, spam en spyware op internet – of u nu e-mails wilt sturen, online banktransacties wilt uitvoeren of gewoon wilt surfen. Nieuw in deze versie is de uitgebreide exploitbeveiliging: behalve virussen, beschermt deze uw pc ook tegen malware die gericht veiligheidslekken in geïnstalleerde software misbruikt.

Vanaf dec 2019 extra beveiliging in Gdata:
G DATA DeepRay levert een doorbraak in de strijd tegen cybercriminaliteit met behulp van Artificial Intelligence

De innovatieve pionier op het gebied van IT-beveiliging, lanceert vandaag een nieuwe technologie die automatisch kwaadaardige codes kan detecteren. DeepRay is het resultaat van jarenlang onderzoek en brengt de detectie van dreigingen naar een nieuw niveau met behulp van Artificial Intelligence. De technologie is gebaseerd op een zelflerend systeem, die gecamoufleerde malware rechtstreeks op de computer van de klant detecteert.
Met DeepRay veranderen we de spelregels en ontnemen we cybercriminelen hun economische voordelen. Dankzij deze nieuwe technologie kunnen we achter de technologie van camouflage malware kijken en malwarecampagnes effectief tegenhouden. Dit zal de bescherming van onze klanten aanzienlijk verbeteren.